Enmig de l'estesa de parades del Mercat Barroc de la Festa dels Miquelets, que s'allargava des de la plaça de Fèlix Figueras fins a la placeta de Joan Povill i Adserà, hi havia, entre comestibles, bijuteria i artesania, la parada Mapes Antics de Catalunya, regentada per Antoni Conesa, on s'oferien làmines de diferents cartògrafs: un planisferi de l'Ortelius del 1570, un de Catalunya de Jean Baptiste Vrints del 1608, un d'Europa de Guilielmo Blaevv del 1630, un de Catalunya de Nicolas de Fer del 1714 i els models del primer mapa dels països catalans del 1787.

I una de les activitats de dissabte amb més previsió d'afluència era el sopar de la festa, per a 500 racions, on es cuinava un porc sencer i altres de mitjos. «Les preparacions les hem començat a les 8 del matí i l'acabarem de coure a les 9 del vespre», explicava el cuiner Miquel Altadill.

Dolors Margarit, coordinadora de la comissió del Sopar dels Miquelets, comentava que, «juntament amb la comissió de les taules, que decora l'espai, preparem un sopar de recreació amb un entrant de raïm i formatge, amanida de llegums, porc rostit amb patata aixafada, síndria, aigua i vi. Cada any, el sopar s'ofereix amb un bol de ceràmica especial de cada edició que els assistents es poden endur a casa».

El programa de la Festa dels Miquelets inclou una quarantena d'activitats durant el cap de setmana. L'actuació de La Sonsoni tancava l'agenda d'actes d'ahir, i avui les activitats s'allargaran fins al migdia.