El departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat la pavimentació de la zona d'andanes de l'estació d'autobusos d'Igualada, en el marc de les obres de millora de la infraestructura que hi està duent a terme aquest estiu. Des d'ahir, les parades i els recorreguts habituals de les línies d'autobús afectades per les obres des del 5 d'agost passat van quedar restablertes.

Els treballs de millora de l'estació disposen d'un pressupost de 200.000 euros i un termini de dos mesos, i tenen per objectiu millorar la qualitat del servei de transport públic i el confort de les persones usuàries.

Les tasques de pavimentació s'han desenvolupat en dues fases i han permès renovar la pavimentació de la platja d'andanes, així com la reposició d'elements de drenatge. Els treballs continuaran fins a la finalització total de l'obra, que es preveu per a final d'aquest mes, i ara se centraran en la col·locació de la senyalització informativa.

Aquesta actuació s'emmarca, segons han explicat fonts del departament de Territori i Sostenibilitat, en el projecte de millora de 15 estacions d'autobusos i parades d'arreu de Catalunya, que sumen una inversió d'1,9 milions d'euros.