Olesa de Montserrat va acomiadar ahir amb tots els honors les set germanes paüles de la congregació Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül.

Una missa, un dinar i un acte al teatre de la Passió van servir per agrair la tasca feta al municipi per les germanes Josefa, Amelia, Pilar, Ascensión, Presen, María Teresa i María Dolores, i les 28 germanes que aquests 90 anys han viscut i treballat pel poble. L'homenatge, organitzat per l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, tenia la col·laboració de l'AV del Barri Antic, els Joves de Santa Oliva, la par-ròquia de Santa Maria, la Passió d'Olesa de Montserrat, i diferents entitats de la vila.

Els actes van començar al migdia, amb una missa solemne presidida i oficiada pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, que es va celebrar a la parròquia de Santa Maria d'Olesa, en la qual va assegurar que «Olesa ha estat regalada durant els darrers 90 anys per la presència, el carisma i el servei de les monges paüles».

Al migdia es va fer un dinar, amb autoritats locals i representants d'entitats, i a la tarda es va tancar la jornada amb un acte al teatre de la Passió que va reunir unes 700 persones.