L'Ajuntament de Calaf obre el període per sol·licitar les beques per a joves d'entre 3 i 17 anys que realitzin activitats esportives. El termini finalitza el proper 4 d'octubre. Les beques estan adreçades a infants i adolescents empadronats a Calaf, i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials o econòmiques.

Entre altres qüestions, les bases de la convocatòria regulen els criteris de concessió en els que es tenen en compte la renda familiar, la condició de família nombrosa o monoparental, les situacions de violència de gènere, problemes de salut i l'informe emès per l'àrea de Benestar Social, que coneix amb detall cada cas.

Per poder optar als ajuts cal fer la petició a les oficines de l'Ajuntament de Calaf de 9.00 a 14.00 hores, on caldrà lliurar el document de sol·licitud juntament amb la documentació requerida en les bases. La resolució dels ajuts es donarà a conèixer dissabte 26 d'octubre.

L'Ajuntament de Calaf compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través d'una subvenció, a l'hora de convocar aquestes beques.