La Pobla de Claramunt participa, per primer any, a la Setmana Europea de l'Esport amb una programació que ocupa tota la setmana. Aquest dilluns s'han dut a terme els primers actes. Les jornades es coordinen des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament en col·laboració amb el CF la Pobla, el CT la Pobla i el Cau Jove.

La primera activitat va ser una iniciació a l'acroioga, amb la pràctica de ioga, acrobàcies i relaxació. L'activitat està adreçada a persones a partir dels 16 anys. El dimecres, 25 de setembre, de les 9 a les 11 del matí, a la plaça de l'Ajuntament hi haurà una sessió de gimnàstica per a la gent gran. Es treballarà la flexibilitat, la coordinació, la força i l'equilibri. Aquesta proposta està adreçada a persones a partir de 60 anys.

Per al dijous 26 de setembre s'ha programat un taller de Zumba, de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, a la plaça de l'Ajuntament i està obert a totes les edats. Aquetes tres activitats en cas de pluja es traslladaran a l'Ateneu Gumersind Bisbal.

El tennis taula també tindrà cabuda en aquestes jornades. El divendres 27 de setembre, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre al parc de Sant Galderic, els joves d'entre 10 i 25 anys podran passar una bona estona practicant aquest esport.

El dissabte 28 de setembre serà el moment del futbol. Durant el matí al camp de futbol municipal del Pas Blau es disputaran diversos partits de l'Escola de Futbol Base local. A les 10 jugaran la Pobla-Fàtima (benjamí); a 2/4 de 12, la Pobla-Fàtima (aleví) i a 2/4 d'1 del migdia, la Pobla- Mediona (cadet).

Aquest mateix dia i per a totes les edats, el Dani Molero oferirà una masterclass de Muay Thai, la boxa tailandesa. Es farà de les 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre a la plaça de l'Ajuntament. En cas de pluja es faria a l'Ateneu Gumersind Bisbal.

I la Setmana Europea de l'Esport es tancarà el diumenge 29 de setembre amb una exhibició de tennis amb jugadors d'alt nivell en un mini clínic, que tindrà lloc de les 10 del matí a la 1 del migdia, a les pistes de tennis. L'activitat estarà oberta a totes les edats i els i les participants podran provar material de la marca Head, considerada una de les millors.