Del 27 de setembre i fins aquest diumenge, 6 d'octubre, Martorell ha viscut el VIMART, la Fira de Vins i Caves de Martorell, emmarcada en la Festa del Roser. L'esdeveniment ha agrupat una àmplia programació farcida d'experiències gastronòmiques i activitats culturals. Amb el Roser, la vila ha donat la benvinguda a la tardor i ha reivindicat el seu passat i tradició més vinícoles. Enguany, la festivitat ha reunit noms com Marc Ribas, Faemino i Cansado o Dàmaris Gelabert. A més, nombroses propostes han omplert els carrers i les places del municipi.

Els organitzadors del Vimart destaquen la bona recepció de les activitats programades entre els veïns de Martorell i l'alta participació. El Roser es va encetar amb el pregó de Marc Ribas, el popular cuiner i presentador de Joc de Cartes de TV3. També ha destacat la Festa del Most, una activitat que recupera els orígens vinícoles, la tradició i la història a través de la cultura popular.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, va agrair "la participació de tot el públic que ha visitat la Festa del Roser, així com la col·laboració i feina de tots els actors, institucions, entitats, empreses i persones que han format part d'aquesta família". Fonollosa també va celebrar "l'èxit d'assistència que ha rebut l'edició d'enguany", a la vegada que ha felicitat, en nom del consistori, "organitzadors i voluntaris".

Un brindis al VIMART

La novena edició de la Fira de Vins i Caves de Martorell va tenir molt present els tastos. El plat principal va ser dissabte, en la culminació de la fira a l'entorn de la Plaça de l'Església. Enguany, la DO Costers del Segre ha estat la convidada del VIMART.