L'operador de telecomunicacions Iguana durà la fibra òptica a deu nuclis més de l'Anoia l'any vinent. Concretament, es desplegarà els nuclis urbans d'Orpí (incloent-hi Can Bou, les Escodines i Santa Càndia), Veciana i Carme (incloent-hi el veïnat de les Esplugues de Carme). A més, la desplegarà a Montserrat Parc i al poble de Sant Pau de la Guàrdia, al terme municipal del Bruc; així com a les urbanitzacions de La Font del Bosc i Sant Elies, a Mediona.

L'any vinent també és previst que completi el desplegament a Òdena, al nucli urbà, al raval d'Aguilera, al Bosc Gran i a Samuntà, i també a l'Espelt. En paral·lel, abans de finalitzar aquest any 2019, l'empresa anoienca té intenció d'iniciar el desplegament a Copons.

Segons explica l'empresa, a través d'un comunicat, el desplegament se subvencionarà amb fons propis de l'empresa i també amb finançament de fons FEDER de la Unió Europea, destinats a fer arribar connexió d'alta qualitat a zones blanques, és a dir a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat a Internet.

Tots aquests nuclis de població previstos per a l'any vinent, se sumen als més d'una vintena que ja gaudeixen de la fibra òptica de l'empresa anoienca.