La marxa de Tàrrega ha finalitzat avui dimecres el seu trajecte a Igualada al voltant de les set i mitja de la tarda després de caminar uns 45 quilòmetres. Aquesta columna reunia a la majoria de persones de les terres de Ponent que en el punt més àlgid del trajecte han superat amb escreix les 3.500 persones en total. A Igualada els han rebut un centenar de persones primer a la sortida 554 de l'A-2 direcció Barcelona i després a la plaça del Complex Esportiu de Les Comes.

Ja al destí final, els caminants han estat rebuts amb el llançament d'un parell de coets i un passadís d'aplaudiments. Un cop ja era tothom a la plaça, s'han viscut diverses actuacions com la de l'agrupació Protons Percussió que ha fet gaudir als assistents d'una batucada que també han ballat els capgrossos d'Igualada. A més, els castellers d'Igualada també han format diversos castells, entre els que destaca un 2 de 8 i una coral ha interpretat el cant dels Segadors acompanyada de tots els assistents.

La organització assegura que al voltant d'unes 150 persones dormiran, soparan i esmorzaran al Complex Esportiu de les Comes per començar demà la marxa fins a Martorell a les vuit del matí. El trajecte de demà seguirà resseguint l'A-2 fins a El Bruc on es farà un dinar a preu popular.

Llavors a la tarda continuarà la marxa fins a Martorell, on els caminants podran descansar per encara l'últim dia de caminada que finalitzarà a Barcelona juntament amb les altres columnes.

Alguns dels caminants de la marxa de Tàrrega destaquen el creixement de la quantitat de gent participant després de dinar a La Panadella, possiblement degut a que la gent acabava de treballar i s'ha unit a la marxa. Tot i això des d'Igualada han sortit diversos busos per a que la majoria de caminants anessin a dormir a les seves respectives localitats.