19 de octubre de 2019
19.10.2019
Regió7

El projecte igualadí «Futbol i valors», a la final d'un premi europeu

La proposta igualadina arriba a la fase final dels guardons Comissió Europea amb 8 més

18.10.2019 | 23:51
L'alcalde Marc Castells presentant el projecte

El projecte «Futbol i valors» de l'Ajuntament d'Igualada és finalista del premis de l'esport inclusiu de la Comissió Europea. Els tres guanyadors es donaran a conèixer en una cerimònia especial de lliurament de premis el 21 de novembre a Brussel·les.

La Comissió Europea reconeix les organitzacions que utilitzen el poder de l'esport per promoure la inclusió social dels col·lectius més desafavorits. En l'edició d'enguany s'han rebut 144 propostes. Un grup d'experts independents ha avaluat els projectes i n'ha escollit els 9 més destacats: Gimnàstica amb tots (Portugal), Inclusió basculant! (Alemanya), Objectius laborals: educació a través del futbol (Àustria), Valors i futbol (Igualada), HandiFly Euro Challenge (França), Etnoliga (Polònia), Programa d'entrenaments esportius comunitaris (Irlanda), Bàsquet Zona Inclusiva per a persones amb discapacitat (Bèlgica) i The Sanctuary Runners (Irlanda). El projecte igualadí és l'únic finalista provinent de l'Estat espanyol i també és l'únic que ha estat elaborat per una Ciutat Europea de l'Esport.

Els tres guanyadors es donaran a conèixer en una cerimònia especial de lliurament de premis que tindrà lloc el 21 de novembre a Brussel·les, en la qual els impulsors tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes davant d'un públic d'experts en inclusió esportiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook