La Cambra de Comerç de Barcelona ha distingit l'institut Pere Vives Vich, d'Igualada, l'any que el centre educatiu arriba al 50 aniversari de la seva creació. El guardó s'ha lliurat dins la festa del Dia de la Cambra. En aquesta ocasió les empreses amb més trajectòria distingides per l'empresariat són la Facultat de Nàutica de Barcelona, que celebra 250 anys; l'Editorial Salvat i el Port de Barcelona, amb 175 anys; el Col·legi de Metges de Barcelona, pels 125 anys; els Laboratoris LETI i l'empresa Danone, que arribem al centenari; i Càritas Diocesana de Barcelona i la Federació Catalana de Motociclisme pels 75 anys.

L'acte el va presidir la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, la igualadina Àngels Chacón.

Ramon Grau, secretari acadèmic de la Facultat Nàutica de Barcelona, va se l'encarregat de parlar en nom de tots els premiats.

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, va posar en relleu l'esforç i la dedicació del teixit empresarial per construir una Catalunya forta econòmicament.