25 de octubre de 2019
25.10.2019
Regió7

La passarel·la Barcelona Fashion i Rec.0 premien un projecte amb fil reciclat

24.10.2019 | 23:32

La firma de jerseis amb fil reciclat IAIOS ha estat la guanyadora de la cinquena edició del concurs Barcelona Fashion / Rec.0, una iniciativa conjunta que impulsen el certamen de moda de la Generalitat de Catalunya i el festival de botigues efímeres amb l'objectiu de donar suport i visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya.

La firma guanyadora ha estat premiada amb la participació en dos esdeveniments clau del sector de la moda a Catalunya; d'una banda, una pop-up Store gratuïta en la propera edició del Rec020, que se celebra del 6 al 9 de novembre a Igualada, i d'altra banda, amb un espai de venda a la Pop-up Gallery de la propera edició del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 3 al 6 de febrer al recinte de Sant Pau de Barcelona.

El jurat –format per la directora de moda IED Barcelona Julia Weems, la periodista de Tendencias.tv Francesca Tur, el dissenyador de moda Michele Gili, un membre del 080 Barcelona Fashion i un membre de l'equip de Recstores– ha valorat l'aposta de Barbany per fomentar models de producció més sostenibles i de proximitat.

Gemma Barbany (Granollers, 1989) és la dissenyadora de la firma guanyadora. Recuperant la tradició familiar, que es remunta al seu rebesavi, Barbany impulsa aquest projecte creatiu i empresarial que utilitza llanes regenerades per a la fabricació de peces de roba seguint criteris ètics, de proximitat i de qualitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook