La firma de jerseis amb fil reciclat IAIOS ha estat la guanyadora de la cinquena edició del concurs Barcelona Fashion / Rec.0, una iniciativa conjunta que impulsen el certamen de moda de la Generalitat de Catalunya i el festival de botigues efímeres amb l'objectiu de donar suport i visibilitat als joves talents del sector de la moda a Catalunya.

La firma guanyadora ha estat premiada amb la participació en dos esdeveniments clau del sector de la moda a Catalunya; d'una banda, una pop-up Store gratuïta en la propera edició del Rec020, que se celebra del 6 al 9 de novembre a Igualada, i d'altra banda, amb un espai de venda a la Pop-up Gallery de la propera edició del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 3 al 6 de febrer al recinte de Sant Pau de Barcelona.

El jurat -format per la directora de moda IED Barcelona Julia Weems, la periodista de Tendencias.tv Francesca Tur, el dissenyador de moda Michele Gili, un membre del 080 Barcelona Fashion i un membre de l'equip de Recstores- ha valorat l'aposta de Barbany per fomentar models de producció més sostenibles i de proximitat.

Gemma Barbany (Granollers, 1989) és la dissenyadora de la firma guanyadora. Recuperant la tradició familiar, que es remunta al seu rebesavi, Barbany impulsa aquest projecte creatiu i empresarial que utilitza llanes regenerades per a la fabricació de peces de roba seguint criteris ètics, de proximitat i de qualitat.