Sant Martí de Tous ha estrenat aquesta cap de setmana una exposició a Cal Frarés sobre la festa major per recordar els vells valors de la tradició. En la mostra, els veïns més grans del poble són els encarregats d'explicar què era per a ells la festa de Sant Martí, patró del poble, que ja es venerava des de l'any 1079.

Sant Martí de Tous celebra aquest cap de setmana, del 8 al 10 de novembre, com cada segon cap de setmana de novembre, la seva festa major. La festa major d'enguany ja va engegar el cap de setmana passat amb diferents actes previs, entre els quals destaca la 6a Hivernal Panna el Bandoler, la qual, segons fonts del mateix ajuntament, va ser un èxit de participació, amb 676 persones, uns 100 voluntaris i més de 800 persones al dinar. I, tot i que pel mal temps es va haver de suspendre la Trobada de Puntaires, aquest cap de setmana es presenta el ple d'actes i celebracions tradicionals perquè els touencs puguin gaudir d'aquesta gran festivitat.

Ahir era el dia dels gegants i del ball de faixes, i avui el de l'exhibició castellera. Hi actuen els Moixiganguers d'Igualada. També hi ha previst fer el Trofeu de Festa Major de futbol. I, a la tarda, el Grup Teatral de Capellades presentarà la comèdia El nom.