Un nen d'un any va morir ahir després que dissabte fos atropellat per un cotxe que feia marxa enrere al carrer de Santa Cecília, al municipi del Bruc. El nen estava hospitalitzat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en estat molt crític i va perdre la vida en no poder-se recuperar de les greus ferides.

Els fets van passar dissabte al migdia, moment en què el menor va ser traslladat en estat crític amb un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Sant Joan de Déu. Segons els Mossos d'Esquadra, els fets van passar en ple carrer quan un familiar del nen, mentre feia maniobres amb el vehicle, va fer marxa enrere sense adonar-se que hi havia el menor, que tenia 18 mesos. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís dissabte pocs minuts després d'un quart de dues del migdia.

La policia deia ahir que està investigant les causes exactes que van provocar l'atropellament. Al lloc dels fets es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El carrer de Santa Cecília és ubicat a Montserrat Park, una urbanització amb nombroses cases unifamiliars situada al terme municipal del Bruc.