El Rec.0 del desè aniversari va ser de rècord el dia 6 de novembre, dimecres. Els organitzadors de la mostra no han fet públiques encara les dades de negoci del Rec, però asseguren que la gentada i les vendes del primer dia van estar per sobre de les 19 edicions anteriors.

El primer dia de cada edició és quan es pot triar a les botigues entre tota l'oferta que posen a la venda. Després de 20 edicions, els organitzadors assenyalen que entre els habituals del Rec.0 ja s'ha creat una certa expertesa que genera aquesta gran afluència el primer dia, encara que sigui un dia feiner entre setmana. El dissabte, les visites són més importants que no pas les vendes.

El Rec.0 va tancar dissabte al vespre la seva 21a edició. Una edició especial, ja que se celebrava el 10è aniversari del festival de pop-up stores igualadí. Amb el concert del igualadins de JoKB a 2/4 de 9 del vespre, les botigues efímeres de moda (una vuitantena en 60 espais), instal·lades al carrer i antigues adoberies del barri del Rec, encaraven l'última hora de venda del Rec.0 d'enguany.