15 de novembre de 2019
15.11.2019
Regió7

La biblioteca d'Òdena recorda Teresa Pàmies i Maria Aurèlia Capmany

14.11.2019 | 23:05

La biblioteca Atzavara, d'Òdena, commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb un homenatge a les escriptores Maria Aurèlia Capmany i Teresa Pàmies. Entre els actes previstos també es farà la presentació literària De la poma a la pantalla, amb la periodista Marta Roqueta i l'actuació de la pallassa Trafalgar.

El primer dels actes relacionats amb el 25-N, l'homenatge a l'escriptora Teresa Pàmies, es va fer ahir a les 7 de la tarda a la sala gran de la Biblioteca Municipal l'Atzavara. Enguany se celebra el centenari del seu naixement.

Dijous que ve, 21 de novembre, a les 6 de la tarda la pallassa Trafalgar portarà a l'Atzavara «Contes per la coeducació i per la igualtat», un espai per a nens i nenes de 4 a 7 anys, on es revisaran rols de gènere en els arguments de contes tradicionals i com petits canvis en la narració poden modificar l'imaginari infantil afavorint la igualtat entre nenes i nens.

El dimarts 26 de novembre a 2/4 de 8 del vespre, la companyia Trama portarà a terme al Teatre Unió Agrícola el teatre fòrum Això és amor, adreçat a joves de 12 a 16 anys d'edat. El dijous 28 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda tindrà lloc a la biblioteca la presentació del llibre De la poma a la pantalla, amb la presència de l'autora, la periodista i analista de gènere Marta Roqueta Fernàndez. El llibre explora què vol dir estimar, enamorar-se, desitjar i viure el sexe en una època d'ordinadors, mòbils i tauletes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook