20 de novembre de 2019
20.11.2019

L'olesà acusat d'odi contra la Guàrdia Civil per un tuit manté la seva innocència en el judici

L'olesà va defensar davant del jutge que el seu missatge no és cap delicte i es va emparar en la llibertat d'expressió

19.11.2019 | 23:37

L'olesà Felip Segura, que està acusat per un delicte d'odi i contra la integritat moral per un tuit sobre la Guàrdia Civil, va mantenir ahir la seva innocència en la vista oral del judici que es va celebrar a Terol. Segons va explicar l'advocat de Segura, l'olesà va defensar davant del jutge que el seu missatge no és cap delicte i es va emparar en la llibertat d'expressió.

La fiscalia, l'Associació Unificada de la Guàrdia Civil i les famílies de les víctimes -que exercien d'acusació pública, popular i particular en el cas- van denunciar l'olesà en considerar que, a través d'un tuit, s'alegrava públicament de la mort de dos agents pels trets d'un fugitiu italià a Terol, extrem que el veí d'Olesa sempre ha negat. En el judici d'ahir, Segura va respondre les preguntes de totes les parts i va basar la seva defensa en la llibertat d'expressió i en què la Guàrdia Civil no és un col·lectiu vulnerable.

Tot i això, les parts van mantenir les acusacions i Segura s'enfronta a penes de fins a quatre anys de presó. En el judici hi havia tres acusats més per piulades que s'han considerat ofensives.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook