El Consell Comarcal de l'Anoia va aprovar la setmana passada, en el marc del ple corresponent al mes de novembre del 2019, el Catàleg de Serveis 2020. El document ofereix més d'un centenar de serveis en diferents àmbits i està pensat com a eina de consulta dels Ajuntaments perquè els representants polítics i els tècnics coneguin què poden demanar als serveis comarcals.

De l'oferta, gairebé seixanta propostes corresponents als Serveis a les Persones, una trentena en l'àmbit del desenvolupament Econòmic i l'Ocupació, una quinzena corresponents a l'àrea de Sostenibilitat i Territori i, finalment, pràcticament una vintena pertanyents als àmbits de Serveis Territorials, no només és una guia de referència, sinó que permet als Ajuntaments avançar a través de la mateixa guia en la sol·licitud de serveis.

El president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, afirma que «una de les línies d'acció prioritàries per a nosaltres és l'oferiment de serveis veritablement útils i necessaris als ajuntaments de l'Anoia».