Els veïns d'Olesa tenen fins aquest proper divendres, 20 de desembre, per participar en les votacions per a l'elecció dels projectes que es finançaran a través dels pressupostos participatius.

Des del 2 de desembre, ja són més de 900 les persones registrades a la plataforma A Olesa Decidim que han pogut participar en e procés participatiu d'inversions, que disposa de 200.000 euros amb càrrec al pressupost municipal 2020.

En total es poden votar fins a 23 projectes que també han estat proposats per entitats locals i ciutadania en un procés participatiu previ. Poden votar les persones més grans de 16 anys empadronades a Olesa, i el vot s'ha de fer a través de la plataforma web Decidim Olesa.

La regidoria de Participació Ciutadana va iniciar al principi d'any el procés de pressupostos participatius amb l'objectiu principal de possibilitar la participació activa de tota la ciutadania i facilitar l'apoderament del teixit associatiu en la priorització de les inversions que es faran durant el 2020.