Dos estudis anoiencs han estat premiats en la tercera edició de la Jornada de Recerca de l'ICS Catalunya Central, en què han participat 120 professionals i s'ha posat en relleu la importància de realitzar estudis de recerca, d'innovació i de transferència en el coneixement de la salut mitjançant la col·laboració de diferents entitats.

En total, en aquesta edició s'han concedit dos premis a les Millors Comunicacions, i han anat aparar a l'Anoia. El primer premi ha estat per a l'estudi «Avaluació qualitativa del contingut dels missatges com a aproximació a l'estalvi de visites presencials de l'eConsulta a la Catalunya Central», de l'equip d'atenció primària de Capellades, i conclou que l'eConsulta s'associa a l'estalvi de visites presencials. El segon ha estat per al projecte «Teràpia ocupacional en atenció primària: Programa d'Atenció Domiciliària», del CAP Vilanova del Camí, i sosté que la intervenció d'un terapeuta ocupacional pot augmentar la seguretat a les llars amb persones amb mancances.

A la jornada s'han presentat set experiències de col·laboració a més de 27 estudis, i s'ha atorgat la segona Beca Predoctoral.