El Nadalem, el cicle de propostes nadalenques de Martorell, va arrencar el cap de setmana passat amb una oferta d'activitats variada i continua demà i durant les festes nadalenques. Avui, diumenge, el patge Viu-Viu, a partir de les 10.30 h a la plaça de la Vila, recollirà les cartes als Reis dels nens i nenes que l'hi vulguin donar. A les 13.15 h el patge reial serà a la Rambla de les Bòbiles.

També tornarà a ser protagonista el cicle La Màgia del Nadal, una iniciativa que arriba a la 13a edició i que ofereix màgia, espectacle i esperit nadalenc. En total, cinc actes que acollirà l'auditori Joan Cererols a les 18.30 h. La primera cita tindrà lloc divendres, 27 de desembre, a càrrec de Txema, The Postman, un espectacle de màgia teatralitzada, visual i creativa per a tots els públics.

El dilluns 30, Giramàgic portarà Hai, la pescadora de somnis, una fusió de màgia, teatre visual i objectes. L'espectacle següent estarà marcat per la música i l'humor, i tindrà lloc el dijous 2 de gener, amb el Mag Lini i el seu Star Show. I el divendres 3 de gener serà el torn de Valeria Guglietti, que oferirà el xou No toquin les meves mans.