La cavalcada dels Reis d'Igualada es podrà seguir novament a través d'Internet, gràcies a la transmissió de vídeo en streaming d'alta definició que oferirà el canal de Youtube de l'Ajuntament. L'emissió s'iniciarà a 2/4 de 6 de la tarda i s'allargarà fins aproximadament les 9 de la nit. La novetat d'aquest any és que l'emissió també es podrà veure per Facebook i Twitter, a través de la pàgina i el perfil de l'Ajuntament d'Igualada.

L'objectiu de la proposta és acostar la Festa dels Reis a aquells que no la poden viure personalment. Aquesta és una iniciativa de l'Ajuntament de la ciutat, amb el suport de la Comissió de la Cavalcada dels Reis d'Igualada que es duu a terme des de l'any 2013.

També s'emetrà en directe l'arribada del Patge Faruk al Foment i l'entrada dels patges en alguns balcons de la mateixa Rambla Sant Isidre fent servir les escales de mà. La realització és de l'empresa local Global Productions, amb la col·laboració del Casal Popular i el Foment. El conductor és Carles Pauné.