Ses Majestats els Reis d'Orient arriben avui a partir de les 7 de la tarda a Santa Maria de Montbui. Ho faran d'una manera ben especial. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran enguany al passeig de Catalunya, que serà l'espai on es desenvoluparà aquesta activitat.

A partir de l'arribada del globus i d'un breu parlament de Ses Majestats i de les autoritats, es donarà inici a la cavalcada, la qual varia el recorregut respecte de l'any passat.

Enguany surt de la biblioteca Mont-Àgora i acaba al passeig Espanya de Vista Alegre, havent recorregut el carrer del Pont, el Boulevard, el tram inicial de la carretera de Valls i fins a l'inici del barri de Vista Alegre.

La comitiva serà encapçalada per Ses Majestats els Reis d'Orient, amb les seves carrosses, i acompanyats per una àmplia comitiva de patges.

D'altra banda, al Nucli Antic montbuienc, Ses Majestats arribaran a l'església de Santa Margarida a 2/4 de 8 del vespre, amb la tradicional cavalcada organitzada per la Comissió de Reis Nucli Antic.

En els darrers dies s'han dut a terme recollides de joquines de les cavalcades montbuienques per repartir durant la cavalcada del Nucli Urbà i, també, al Nucli Antic.

La festa de Reis de Santa Margarida de Montbui, a més a més de la presència de Gaspar, Melcior i Baltasar, de la rebuda i del repartiment de joguines i regals, tindrà un afegitó demà, dia 6, amb un ball que tindrà lloc entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre al Centre Cívic i Cultural La Vinícola.

Es tracta del tradicional ball de Reis, que organitza l'Associació de la Gent Gran. En aquesta ocasió amenitzarà la vetllada la música d'Àlex Peris.