La llar d'infants els Vailets d'Òdena compta des d'aquest gener amb una nova aula destinada a P0, ampliant l'oferta d'escolarització als infants des dels 4 mesos fins els 3 anys. El govern municipal considera que amb aquesta millora de servei es dona resposta a les necessitats de les famílies del municipi. Les inscripcions ja estan obertes i les famílies interessades es poden adreçar a la mateixa llar d'infants per formalitzar la matrícula.

El municipi compta amb una llar d'infants amb dues seus; l'Avió de paper i els Vailets d'Òdena. Fonts municipals han explicat que ambdues tenen la matrícula oberta tot l'any per tal de completar les places i posen a disposició dels pares la possibilitat de fer "un primer tastet de l'espai de l'entorn, que ofereix el creixement i el desenvolupament de l'infant en un entorn natural en què es potencia el desenvolupament global dels infants". Al mateix temps, l'Ajuntament posa a disposició els telèfon 938052003, de dilluns a divendres.

Els horaris dels centres són de 8.45 a 13 h i 14.45 a 17 h, amb serveis d'acollida de 7.45 a 8.45 h i de 17 a 18 h, i de menjador 12 a 15 h. Les famílies empadronades a Òdena rebran ajuts per pagar la quota amb una bonificació de fins al 50 %, segons els barems establers per l'Ajuntament. Els infants que ja tenen un germà a la llar d'infants percebran un 40 % de descompte a la quota del segon germà.