La llar d'infants els Vailets d'Òdena té des d'aquest gener una nova aula destinada al nivell P-0, i així amplia l'oferta d'escolarització als infants des dels 4 mesos fins als 3 anys. El govern municipal considera que amb aquesta millora de servei es dona resposta a les necessitats de les famílies del municipi. Les inscripcions ja estan obertes i els pares interessats es poden adreçar a la mateixa llar d'infants per formalitzar la matrícula.

El municipi té una llar d'infants amb dues seus; l'Avió de paper i els Vailets d'Òdena. Fonts municipals han explicat que totes dues tenen la matrícula oberta tot l'any per completar les places i posen a disposició dels pares la possibilitat de fer «un primer tastet de l'espai de l'entorn, que ofereix el creixement i el desenvolupament de l'infant en un entorn natural en què es potencia el desenvolupament global dels infants».

Al mateix temps, l'Ajuntament posa a disposició el telèfon 938052003, de dilluns a divendres, per tal de formalitzar inscripcions i fer les consultes que siguin necessàries.