El restaurant Aqqua de Martorell és un dels 50 establiments del sector del Baix Llobregat que ha estat distingit per la guia de l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT). Dilluns es va donar a conèixer la llista en la gala de presentació de la primera edició d'aquesta guia, que va tenir lloc al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat. La guia és una iniciativa de l'AGT (Associació de Gastronomia i Turisme).

La cuina de l'Aqqua ha estat triada entre un total de 1.500 negocis del sector. Dirigit per Jordi Bartés, l'Aqqua és una proposta gastronòmica que fa visible la gastronomia i el producte local del municipi en aquesta guia.

Fonts de l'Ajuntament de Martorell destaquen que «la guia reuneix 50 restaurants que cultiven el gust pel plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica amb els productes de proximitat i els seus productors com a referència». I afegeixen que «el menjar és cultura, identitat i riquesa, i el projecte vol escapar de propostes elitistes». Les mateixes fonts destaquen la voluntat de l'AGT d'«enaltir la nostra comarca a través de la gastronomia, reforçant la feina que l'entitat».