Olesa de Montserrat reobre avui l'àrea infantil del parc de l'Estatut després de sotmetre'l a un procés de remodelació. Com a novetat, s'hi ha instal·lat una nova pèrgola d'ombreig, s'ha substituït la tanca malmesa de fusta per una de galvanitzada, s'han posat nous jocs infantils més resistents i s'ha substituït el paviment de cautxú.

L'arranjament de l'àrea infantil s'emmarca dins el projecte d'arranjament del parc de l'Estatut, que ha tingut per objectiu crear un espai que sigui més accessible per a la ciutadania i que tingui més zona verda. La renovació del parc infantil ha comportat una inversió de prop de 56.000 euros.

El projecte global de renovació del parc de l'Estatut s'ha centrat a eliminar les extenses zones de grava que cobrien bona part de l'espai i que ocasionaven problemes de mobilitat als ciutadans i ciutadanes amb dificultats motrius, als cotxes de mainada petita o a l'hora de transitar-hi amb un carro d'anar a comprar. Ara, l'espai combina zones pavimentades amb formigó desactivat i zones amb sauló, que és un tipus de paviment més tou. Alhora, la remodelació de l'indret també ha comportat la incorporació de nou arbrat i de noves zones enjardinades per fer més agradable el Parc de l'Estatut.

Les obres també eren necessàries per solucionar els problemes de drenatge que provocava la grava quan plovia. D'aquesta manera, s'ha refet la xarxa de drenatge, que havia estat mal executada quan es va construir el Parc i que havia provocat que s'embussés totalment. També s'ha aprofitat les obres per refer la xarxa de reg automàtic a la zona i renovar l'espai infantil.