El proper mes d'abril, coincidint amb els dies de Setmana Santa, és previst que un grup de veïns i veïnes d'Òdena marxin en direcció a la població francesa d'Odenas, el poble agermanat francès del municipi, seguint així l'intercanvi que fan cada dos anys.

L'Associació Cultural d'Agermanaments d'Òdena, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitza un intercanvi de 4 dies en el qual és previst que els francesos mostrin la seva cultura i tradicions als odenencs de l'Anoia i que hi hagi un intercanvi d'experiències en matèria de cooperació local.

Odenas és un municipi que es troba a 60 km de Lió, a la regió francesa d'Alvèrnia-Roine-Alps. Els seus orígens són del segle XII i actualment destaca per la seva producció de vins. L'intercanvi tindrà lloc del 10 al 13 d'abril, coincidint amb els dies de Setmana Santa del 2020.

L'associació cultural d'Agermanament d'Òdena ha obert un període d'inscripció fins al proper dia 30 de gener al telèfon 610702133. Les places són limitades.

L'any 2018 va ser Òdena qui va acollir els veïns i veïnes d'Odenas, i dos anys després es torna aquesta visita, un costum que s'ha mantingut en els 20 anys d'agermanament.