04 de febrer de 2020
04.02.2020

La jove estudiant Maria Enrich estrena els premis Natividad Yarza de l'Anoia

El premi està dotat amb 1.000 euros, repartits entre la persona guanyadora i el centre tutor del treball

03.02.2020 | 23:13

La primera edició del Premi Natividad Yarza a la recerca en gènere, destinat a treballs de recerca d'alumnes presentats en el curs acadèmic 2019-2020, ha estat per a Maria Enrich, alumna de l'INS Pere Vives Vich. Enrich va presentar el treball «Aquesta cançó és per dir-te adeu. Dones i música; transformació social».

El premi està dotat amb 1.000 euros, repartits entre la persona guanyadora i el centre que hagi tutoritzat el treball de recerca en forma d'activitats de coeducació al centre.

La comissió avaluadora dels treballs ha estat formada per docents de tres centres educatius de la Conca, les tècniques d'Ense-nyament de l'Ajuntament d'Igualada i l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt, una persona referent de l'entitat Dones amb empenta i l'agent d'Igualtat de la Mancomunitat. Darrere d'Enrich s'han situat Aran Castells i Mariona Vidal. Les tres joves van tenir una puntuació similar per part del jurat. Aran Castells va parlar del feminisme i Virginia Woolf i Mariona Vidal de la coeducació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook