Igualada Som-hi (PSC-Comuns-Igualada Oberta) s'oposa a la política d'urbanisme del govern de Marc Castells que planteja la creació d'un parc en una zona de propietat municipal al carrer de Santa Anna del barri del Rec, abans de planificar el barri en el seu conjunt. El regidor portaveu d'Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, demana una rectificació a l'alcalde, Marc Castells (Junts x I), que «deixi d'inventar ocurrències urbanístiques al barri del Rec i planifiqui d'una vegada la ciutat amb l'única eina, el Pla d'Ordenació Urbanística».

Cuadras ha recordat que «fa només quatre anys Castells plantejava construir un centre comercial quilòmetre zero en aquest espai. Potser si esperem una mica més, ens presentarà una tercera proposta».

El regidor de Som-hi opina que «l'urbanisme d'aquesta ciutat no pot continuar-se gestionant d'aquesta manera» i reclama «rigorositat, planificació i transparència». Igualada Som-hi recorda a Castells que «no fa ni tres mesos va anunciar que impulsaria un pla director urbanístic».