Un jove homosexual veí d'Esparreguera ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra haver estat apallissat per un vigilant de seguretat de la discoteca LTN quan s'estava besant amb la seva parella als lavabos del local. L'agressor, segons els fets denunciats pel jove, els va cridar: «Maricons!».

Els fets van passar dissabte passat, dia 8 de febrer, quan els dos joves s'estaven besant en un compartiment de el lavabo de la discoteca i va entrar el vigilant cridant: «Acte sexual!», mentre va començar a donar bufetades a un dels joves. Aquests, que reconeixen que tenien els botons de la camisa descordats, asseguren que van intentar calmar el vigilant i van accedir a sortir del lavabo, però aquest va seguir pegant a la víctima i li va causar ferides al cap.

Segons ha explicat la víctima, havia acudit a la discoteca acompanyat per la seva parella i el seu germà, que van ser testimonis de l'agressió, durant la qual el vigilant el va agafar pel coll i li va dir: «O calles o et dono un cop de cap».

El denunciant, que ha presentat la denúncia a la comissaria dels Mossos a Martorell, ha explicat que durant l'agressió els va etzibar en diverses vegades el terme «maricons».

La víctima ha denunciat que un cop fora va sentir altres vigilants de la discoteca fent mofa de la seva agressió i en referència al presumpte agressor els va sentir dir: «Pobre, el que ha d'haver vist per donar-los aquesta pallissa».

El president de l'Observatori contra l'Homofòbia (OCH), Eugeni Rodríguez, ha qualificat els fets de «molt greus».