14 de febrer de 2020
14.02.2020

L'Ajuntament d'Olesa munta tertúlies amb professionals sobre la criança

13.02.2020 | 22:01

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha organitzat l'espai de trobada setmanal entre mares i pares amb infants de 2 a 5 anys batejat com a «Cafè en família». És una experiència perquè les famílies, acompanyades per professionals vinculats als camps de la psicologia, la salut i l'àmbit socioeducatiu, puguin compartir dubtes i interrogants sobre la maternitat i la paternitat.

«Cafè en família», organitzat pel grup de treball per a la Petita Infància de la Xarxa Socioeducativa d'Infància i Adolescència–Pla educatiu d'entorn, pretén afavorir els vincles amb els infants, i, alhora, adquirir estratègies educatives des d'un vessant cooperatiu i participatiu.

«El grup parteix dels coneixements propis de cada persona, i afavoreix l'intercanvi i l'aprenentatge comú, amb la intenció de ser un espai de relació horitzontal on tothom suma», segons explica Tanit Moron, tècnica del departament de Salut Pública de l'Ajuntament d'Olesa, i Cristina Bòria, educadora social.

L'Ajuntament ja va impulsar una primera edició d'aquest espai de trobada per a pares i mares ara fa cinc anys, amb resultats molt positius. L'any passat es va veure que els nous pares i mares tenien angoixes al voltant de la criança.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook