De 29,4 MW, afecta els termes municipals de Talavera i de Ribera d'Ondara (Segarra), Llorac, Conesa, Santa Coloma de Queralt, Forès, Passanant, Espluga de Francolí (Conca de Barberà) i Vallbona de les Monges (Urgell). Inclou la instal·lació de 7 aerogeneradors 4,2 MW de potència unitària.

De 42 MW, s'ubica als termes municipals d'Ivorra (la Segarra), Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, els Prats de Rei, Pujalt, Rubió i Sant Martí de Sesgueioles (Anoia). Inclou 10 aerogeneradors de 4,2 MW de potencia unitària a una altura de 120 m, i l'ocupació d'una superfície total de 30.390 m2 per a les plataformes necessàries per a la seva implantació.

De 21 MW, afecta els termes municipals de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa, Ginestar, Mora la Nova i Garcia (Baix Camp i Ribera d'Ebre). Comporta la instal·lació de 5 aerogeneradors de 4,2 MW de potència unitària situats sobre unes torres de 112 m d'altura. Per a la seva col·locació cal una superfície total de 15.695 m2.

De 33,6 MW, inclou els municipis de Les Piles, Conesa, Llorac i Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà). Proposa la instal·lació de 8 aerogeneradors de 4,2 MW de potencia unitària amb una ocupació de 25.112 m2 per a les fonamentacions i les plataformes necessàries per a la seva implantació.

De 30 MW, afecta els municipis d'Argençola (Anoia), Talavera (Segarra) i Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà). Pretén la instal·lació de 5 aerogeneradors de 6 MW de potència nominal. L'àrea ocupada per la plataforma o àrea de maniobra per al seu muntatge és de 2,13 hectàrees.