La segona edició de la FestaVal d'Esparreguera, la Festa dels Valors, que s'havia de celebrar aquest dissabte 14 de març a l'aparcament del Teatre La Passió d'Esparreguera queda ajornada com a conseqüència de les mesures de prevenció i contenció acordades per la Generalitat de Catalunya en relació al coronavirus, segons que van informar anit els seus organitzadors

El departament d'Educació insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal en relació al coronavirus i, per tant, es pugui garantir la seguretat per a totes les persones que participin en la festa. Com a conseqüència d'aquesta decisió queden suspeses no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades i certàmens, i Esparreguera considera que també sobre la FestaVal.

Davant d'aquesta situació, l'equip organitzador de la FestaVal ha decidit ajornar la celebració d'aquesta iniciativa solidària a una nova data que es concretarà "quan s'aixequin les limitacions vigents i,per tant, es pugui garantir la seguretat de totes les persones que participin en la festa". Com a conseqüència d'aquesta decisió queden suspeses totes les activitats previstes, tant les que realitzaven les AMPAS i entitats d'Esparreguera, com el sorteig de paneres i l'anunci del corredor que representarà l'equip de la FestaVal a la cursa Vertical Montserrat.

Resta per confirmar si es cancel·larà també la donació de sang organitzada pel Banc de Sang, la Creu Roja i els Bombers de la Generalitat en el marc de la campanya "Els bombers t'acompanyen a donar sang".