Hipermercats, supermercats i establiments de productes de primera necessitat d'Igualada han vist fortament incrementada la demanda en les darreres hores, coincidint amb la confirmació des nous casos per coronavirus que aquest dijous al matí sumaven 49 afectats a la comarca.

En alguns casos, aquests grans centres comercials han arribat a doblar entre ahir i avui el nombre de clients respecte els d'un dia feiner habitual. Aquesta major afluència es feia especialment evident aquest dijous al matí, però també a l'hora de dinar, quan les caixes normalment són buides i ara s'han hagut de reforçar.

La majoria dels clients se'ls veia amb carros plens, especialment de peoductes higiènics i també d'aliments de conserva, aigua i llet. Malgrat tot, responsables dels diversos comerços consultats per Regió7 llancen un missatge de tranquil.litat i asseguren que estan preparats per garantir el subministrament encara que es mantingui la forta demanda els propers dies.

Tot plegat ha fet reorganitzar torns en alguns casos o augmentar les hores de feina des empleats en alguns altres, per poder atendre tota la demanda. També s'han extremat les mesures higièniques.