Sis interns de la residència de la Fundació Privada Consorts Guasch han mort en els darrers dies com a conseqüència de les complicaions per la infecció amb el COVID-19. Aquests sis víctimes no es poden sumar a les morts a l'hospital d'Igualada, perquè algunes hi han estat tractades i altres no, i han mort a la mateixa residència. Una mort que degut a les extremes mesures per evitar la contamiació a altres individus, els ha arribat en la més severa solitud, sense l'acompanyament dels seus famiiars.

L'Ajuntament de Capellades ha fet una comunicació a la ciutadania de Capellades, primer per donar el condol a les famílies amb víctimes mortals i el suport als professionals de la residència.Però, també, perquè davant la gravetat de l'afectació, la població extermi les mesures i faci casi de la necessitat de romandre als seus domicilis. I l'alcalde de la població, Salvador Vives, ha indicat que "el confinament absolut és la millor mesura per als veïns". Al mateix ha assegurat que "s'estan prenent les mesures i d'aquesta ens en sortirem".

En una nota informativa als veïns, l'alcalde i regidor de Salut de la població, indica que "des de la Presidència del Patronat i la direcció del centre, sempre en coordinació amb Salut Pública de Catalunya, s'ha habilitat la primera planta per confinar les persones afectades i continuar fent el control mèdic intensiu". I afegeix que el CAP treballa d'acord amb infermeria del centre assistencial èr fer "un control continu i un seguiment de totes les afectacions de la Residència".

Els usuaris de centre de dia ja es van fer anar a casa seva a l'inici de les mesures de prevenció del coronavirus i es van prohibir les visites de familiars de les persones internes, com a la resta de les residència, però aquestes mesures no han estat suficients per evitar que el cornavirus entri a la residència. Com que els familiars no poden veure els interns, la residència comunica amb tots els familiars dels interns diàriament.