L'Ajuntament d'Igualada ha creat un directori amb tot el comerç de la cuitat ordenat per sectors per incentivar el consum a la ciutat a partir d'aquesta eina. La situació per la pandèmia de Covid-19 ha provocat una aturada total per a bona part del comerç local i la represa es preveu amb un lent retorn a l'activitat i a la normalitat.

Arran del confinament, el departament de Comerç de l'Ajuntament d'Igualada ha potenciat el web https://directori.comerçigualada.cat/ amb un directori específic a través del qual l'usuari pot accedir a la informació dels establiments comercials de la ciutat classificats per sectors i, també, per serveis específics especialment adequats per a la situació actual, ja que permet trobar de manera ràpida i senzilla els comerços que estan operatius, els que atenen comandes per whats-app, els que serveixen productes a domicili i els que tenen servei de comerç on-line.

Aquesta informació està disponible a l'adreça, des d'on es pot accedir, també, a un apartat específic amb la guia dels restaurants que actualment estan en servei.

A més d'aquesta iniciativa per dinamitzar l'activitat comercial a la ciutat, l'Ajuntament d'Igualada i els de Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena i les diferents associacions de comerciants dels municipis -Igualada Comerç, Mercat Municipal de la Masuca, Nou Centre d'Igualada, Vilanova Comerç, Montbui Comerç i Comerç d'Òdena- s'han aplegat sota la denominació de ConcaComerç, amb l'objectiu de fer front conjunt i acompanyar el comerç local i de proximitat davant l'actual crisi provocada per la Covid-19. Aquesta suma de sinergies ha permès, per exemple, impulsar una campanya de visibilitat que té com a fil conductor el lema «Ara més que mai».