02 de juny de 2020
02.06.2020
Regió7

L'Ajuntament de Calonge de Segarra reformarà l'edifici consistorial

És una obra de 264.000 euros que preveu una reforma integral de l'interior de l'edifici per guanyar nous espais

02.06.2020 | 13:11
Imatge de com quedarà l'edifici després de la reforma

L'Ajuntament de Calonge de Segarra ha tret a concurs públic la contractació de l'obra de reforma interior i ampliació del consistori per un import de 264.417,27 eiuros, amb l'IVA inclòs. El projecte preveu reformar i ampliar l'edifici actual de les oficines municipals, i farà possible disposar de més espais. També es farà una zona de sanitaris.

Amb l'ampliació de l'edifici hi haurà una sala de reunions o despatx polivalent (destinat a la celebració dels plens municipals i l'assistenta social, entre d'altres, i un despatx d'alcaldia, un de secretaria i la recepció.

Les empreses poden presentar les seves ofertes des del 2 fins al 22 de juny, ambdós inclosos. Per fer front a les despeses de l'obra l'Ajuntament ha rebut una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de Barcelona i n'ha demanat una altra a la Generalitat de Catalunya, a través del PUOSC, la qual encara no s'ha resolt.

La licitació de l'obra està oberta i les proposicions econòmiques s'han de presentar a través de la plataforma de contractació pública (www.calongesegarra.cat), des d'on es pot consultar tota la documentació relativa al contracte d'obres (projecte, plec de clàusules administratives i anunci de licitació).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook