15 de juny de 2020
15.06.2020
Regió7

Creu Roja distribueix des de l'Anoia una donació de 8100 litres de llet

La distribuidora de begudes Disterri aporta palés amb ampolles per a bars i restaurants de caducitat propera

15.06.2020 | 08:27
Un camió carregat amb la llet per a Creu Roja de l'Anoia

L'empresa de distribució de begudes Disterri, de la Garriga, aporta 8.100 litres de llet al magatzem central de Creu Roja a l'Anoia. Es tracta de llet destinada a bars i restaurants de l'empresa Asturiana que té una caducitat propera, ja que s'havia produït abans de la pandèmia i amb el tancament del sector de la restauració durant més de dos mesos no s'havia pogut distribuir.

Santi Montsech, veí de Santa Maria d'Oló i exalcalde d'aquesta població, ha estat la persona de l'empresa que ha gestionat la donació. Montsech porta aquest dilluns els palets carregats d'ampolles de llet a Creu Roja. Segons ha explicat ell mateix que a finals de la setmana passada la llet per a Creu Roja va arribar directament d'Astúries i que tot i que la daducitat és propera encara queden unes setmanes. Montsech ha assegurat que els bancs d'aliments estan esperant donatius com aquests i que en pocs dies estarà distribuïda a les famílies que més ho necessiten.

Una part de la donació anirà destinada a la zona del Vallès Occidental, on ha crescut de manera molt significativa la pressió sobre els bancs dels aliments. L'empresa Disterri no té una secció dedicada a temes socials, però Montsech explica que hi ha un compromís per part de la direcció en fer accions com aquesta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook