L'Ajuntament d'Igualada reobrirà demà, divendres, l'aula de l'escola bressol la Lluna que es va tancar de manera preventiva per un cas sospitós de covid-19. Les anàlisis de l'educadora que tenia símptomes compatibles amb la infecció han donat un resultat negatiu i, per tant, un cop recuperada podrà tornar amb normalitat a l'aula. La Lluna és una de les llars d'infants municipals d'Igualada.

L'Ajuntament va deciditr tancar una de les aules de la llar d'infants La Lluna per la sospita d'un cas de covid-19. Una treballadora de l'escola bressol va anar dilluns al seu CAP de referència amb dècimes de febre i es va procedir a fer-li la prova del coronavirus.

L'Ajuntament d'Igualada va fer la consulta a Salut Pública i es va acordar tancar la unitat on treballava aquesta educadora. En concret, el tancament afectava tres famílies, a les quals també es va fer seguiment.

L'Ajuntament ha informat aquest matí que "el resultat de la prova de Covid-19 a l'educadora de La Lluna ha donat negatiu" i ha anunciat que "demà es reobrirà la unitat del centre que s'havia tancat de manera preventiva".