Igualada Comerç portarà a terme el dissabte 5 de setembre la 48a edició de la Botiga al Carrer. Serà el tancament simbòlic del període de rebaixes a les botigues de roba i sabateries, fonamentalment, que enguany molts comerços ajornen fins a l'agost. La mostra es durà a terme al passeig Verdaguer, com ja ha estat habitual en les últimes edicions. Les parades se centraran en un únic lloc de concentració de botigues amb carpes. Serà al passeig Verdaguer, des de l'Estació Vella fins al carrer de Sant Josep. Ja són vint-i-quatre anys d'una de les campanyes comercials de més èxit a la Catalu-nya Central.

L'entitat espera una important participació de comerços en aquesta nova zona comercial, que faran que estigui plena d'activitats i animació, per tal de facilitar al client «una agradable visita i unes compres tranquil·les», segons han explicat fons de l'organització.

La Botiga al Carrer és una oportunitat per als comerciants que volen treure els seus estocs de la temporada d'estiu, i tancar el període recomanat de les rebaixes, que conclouran dissabte 31 d'agost, i també és una oportunitat única de comprar els productes de temporada amb els preus competitius de sempre.