El confinament ha despertat l'enginy de quatre usuaris de la residència Sant Joan de Déu de Martorell, que es troben un cop a la setmana per oferir un programa de ràdio a la resta d'interns del centre sociosanitari. Màrius Garcia, Carmen Alastuey, Carme Pallarès i Anna Maria Dalmau fan ús del micròfon amb què es crida els interns per emetre missatges sobre actualitat, felicitacions d'aniversaris i dedicatòries de cançons als familiars.

Els locutors reben l'ajuda de l'educadora social del centre, Mònica Salgado, i d'altres treballadors per adaptar els textos a l'ordinador, imprimir-los i tenir-los a punt per poder assajar el programa. Màrius Garcia, qui durant molts anys ha estat col·laborador de l'emissora municipal Ràdio Martorell, prepara el guió, amb seccions com Parlem en català o Minuts musicals, i el lliura a les seves companyes per tal que el llegeixin.

Garcia explica que la iniciativa de fer el programa va ser espontània i admet que ho ha fet amb moltes ganes. «M'hi vaig apuntar i de seguida me'n vaig fer càrrec».