La construcció del Cruyff Court Vilanova del Camí es consolida amb el compromís entre el govern local i la Fundació Johan Cruyff. Es construirà un camp de futbol de gespa artificial a la zona de lleure de Les Moreres. Els CruyffCourt són camps de mides més reduïdes que les reglamentàries.

Noemí Trucharte, alcaldessa de Vilanova, ha explicat que «les obres s'iniciaran en els propers dies». Segons les previsions fetes, podria estar enllestit a final de l'estiu. L'alcaldessa vilanovina destaca també el valor «d'aquesta inversió al municipi, que permetrà ampliar les instal·lacions esportives per al jovent», en aquest cas amb unes pistes obertes.

Per mitjà del conveni, la Fundació Cruyff es compromet a invertir una mica més de 137.000 euros per a la realització de la instal·lació esportiva als terrenys del carrer dels Ducs, a la zona de lleure Les Moreres, contigua a l'INS Pla de les Moreres.

Per la seva banda, l'Ajuntament vilanoví aportarà una quantitat d'uns 11.261 euros per a les obres. El conveni estableix també la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova del Camí en les activitats esportives a realitzar.