L'Ajuntament de Vilanova del Camí posarà marxa una campanya informativa, amb l'eslogan «Per una Vilaneta enganxa't al civisme», per evitar l'abandonament de voluminosos a l'espai públic. Per mitjà de cartells adhesius fixats als contenidors de rebuig de tot el municipi, explicaran com fer-ne un bon ús.

«Ni el carrer ni la vorera són contenidors», és un dels lemes de la campanya que vol sensibilitzar sobre la neteja dels carrers com una responsabilitat ciutadana. Es recordarà que els mobles i trastos vells no s'han de deixar al costat dels contenidors lliurement, sinó els dies estipulats: dimarts i divendres de 2 a 4 i sota demanda, trucant prèviament a l'Ajuntament per comunicar-ho.

El servei de recollida es pot fer servir en el cas de trastos vells o mobles en petita quantitat. Els mobles grans i altres objectes voluminosos s'han de portar directament a la deixalleria vilanovina. També es recorda amb aquesta campanya que ha d'anar obligatòriament a la deixalleria la runa, la resta de poda, els pneumàtics, els recipients de pintura, etc.