L'Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII, el cau, de Martorell, ha engegat una campanya per cercar nous caps i quel·les. L'entitat anima joves més grans de 18 anys a embarcar-se en una aventura emocionant i plena de moments especials. Els actuals responsables del projecte han explicat que el cau és una entitat d'educació en el lleure sense ànim de lucre que ofereix als nens i joves l'aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta.

El cau, fundat el 1962, forma part del moviment de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. L'activitat, principalment, es desenvolupa els dissabtes, a part de les sortides que es puguin fer durant l'any i a l'estiu (campaments, rutes o camps de treball).

Els responsables del grup del cau entenen que amb la nova situació provocada per la covid caldran més mans. I s'han posat en marxa per buscar «gent motivada i amb ganes de canviar el món, que és una mica el lema que està prenent ara l'Agrupament Escolta. Joves amb els caps de setmana lliures, amb ganes d'estar en contacte amb infants i adolescents, i transmetre'ls valors».