El nou cicle Encambra't enceta avui el programa de concerts. Serà una nit d'estrena del curs i festival que enguany viu la primera edició, però, a més a més, es posarà en servei el rehabilitat edifici de Cal Badia.

La cita és avui, a les 20.30 h, al pati del Museu de la Pell d'Igualada. Aquí tindrà lloc el primer concert que enceta el programa d'actuacions de la primera edició de l'Encambra't. El curs pretén combinar la música de cambra amb la formació i la divulgació d'espais emblemàtics de la ciutat.

Els participants a l'Encambra't són joves estudiants de música que des del dia 31 d'agost assisteixen a classes d'orquestra de cambra, que són impartides pels membres del Quartet Altimira: Maria Florensa (violí), Luis Peña (viola), David Andújar (viola) i Mariona Tuset (violoncel).

Estrena de Cal Badia

Les classes es desenvolupen a l'edifici de Cal Badia, que d'aquesta manera acull la primera activitat després de la intensa activitat de restauració que s'hi ha practicat.

El programa de concerts continuarà demà, diumenge 6 de setembre, amb la interpretació de La mort i la donzella per part del Quartet Altimira, al Cementiri Nou. Dilluns, 7, i dimarts, 8, els alumnes del festival interpretaran, al pati de l'Escola de Música i al pati de Cal Badia, les obres treballades durant les classes de cambra.

Dimecres, 9, també a Cal Badia, hi ha prevista la sessió, sense públic, de jam, exclusiva per als alumnes. I finalment, dijous, dia 10, el claustre de l'Escola Pia d'Igualada acollirà el concert final, amb la interpretació de Les quatre estacions, de Vivaldi, a càr-rec d'Abel Tomàs (violí), el Quartet Altimira, el Quartet Leva, Roger Azcona (contrabaix) i Eva del Campo (clave).

Encambra't és un nou model de formació i programació de concerts que organitza el departament de Joventut de l'Ajuntament dins de la programació #estiujove2020.