13 de setembre de 2020
13.09.2020
Regió7

El Consell amplia les hores d'atenció per demanar el certificat digital a l'Anoia

12.09.2020 | 21:44
Consell Comarcal de l'Anoia

El Consell Comarcal de l'Anoia amplia els horaris per a l'obtenció del certificat digital idCAT. El tràmit es pot fer a la seu del Consell els dilluns, dimecres i divendres en horari de matí i, a partir del 22 de febrer, també els dimarts en horari de tarda.

Davant l'increment de sol·licituds les darreres setmanes per l'obtenció de l'idCAT Certificat, el Consell Comarcal de l'Anoia ha ampliat els horaris per realitzar aquest tràmit. Les persones interessades ja se'l poden fer presencialment a la seu de l'ens comarcal, a la plaça Sant Miquel d'Igualada, en l'horari següent: dilluns, dimecres i divendres de 8 a 14 h, i a partir del 22 de setembre, també els dimarts a la tarda, de 16.30 a 18.30 h. El tràmit és gratuït i, per a fer la sol·licitud, cal portar el DNI o el NIE original i en vigor.

Amb el certificat digital idCAT es pot operar amb l'administració i assegurar la integritat i la confidencialitat de les dades que es trameten: signar formularis i també correus i altres documents electrònics. És, doncs, un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet i, entre d'altres, permet operar amb les administracions públiques de forma segura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook