Les activitats físiques en obert al Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires comencen avui i a partir de l'1 d'octubre s'iniciaran les classes de les activitats aquàtiques i específiques. En els dos casos, «la represa es fa posant especial atenció en les mesures higièniques i de seguretat», segons han explicat fonts municipals. A més, les persones que s'abonin entre el 14 i el 20 de setembre s'estalviaran la quota d'aquest mes.

El Complex Esportiu ja ho té tot a punt per reprendre les activitats físiques, segons les mateixes fonts. I asseguren que per garantir la salut de tothom, s'ha posat especial atenció en la neteja i en les mesures higièniques de prevenció. Dues setmanes després, l'1 d'octubre, començaran les classes de natació i les activitats específiques, que aquest any inclouen ioga, bollywood, dansa oriental i gimnàstica per a la gent gran. Les inscripcions de nous alumnes a aquestes activitats es poden fer a partir del 14 de setembre.

Els responsables de les activitats indiquen que la inscripció a les activitats aquàtiques i específiques també preveu descomptes per als abonats al Complex (50%), per a les famílies nombroses o monoparentals (15%) i per a la gent gran (50%).

El Complex Esportiu també ofereix una nova promoció per facilitar la incorporació a la pràctica esportiva de tots aquells que encara no en siguin abonats. Totes les persones que s'hi inscriguin entre el 14 i el 20 de setembre s'estalviaran la quota d'aquest mes. S'estableix, però, un període mínim de dos mesos de permanència per poder gaudir d'aquest descompte.