La regidoria de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada durà a terme activitats formatives per a persones emprenedores que estan desenvolupant el seu projecte i per a empreses que iniciïn la seva activitat. Per motius de prevenció de covid-19, les formacions es continuaran realitzant en la modalitat online a través de les plataformes de videoconferències Zoom i Jitsi.

El primer taller de formació, «Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci», pretén ajudar a descobrir la marca personal i com transmetre-la a Internet; conèixer la potencialitat de tenir una bona marca personal, els seus beneficis i el valor afegit que pot aportar a un emprenedor i un negoci; com transformar aquesta marca a Internet, xarxes socials i a les noves tecnologies, i conèixer les possibilitats de difusió més habituals.

En el transcurs de les sessions es treballarà, per una banda, la marca personal i la seva difusió per internet: la marca personal en persones i empreses, què transmet la nostra marca, com descobrir talents i el que ens fa diferents, com transformar la nostra marca al món digital i com definir una estratègia tecnològica i no tecnològica per transmetre la nostra marca.

D'altra banda, es treballaran eines del món tecnològic aplicables als negocis: el poder de les paraules i la intel·ligència emocional a les xarxes socials; xarxes socials horitzontals massives on transmetre la nostra marca (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, etc.); xarxes socials verticals, com registrar noms de domini a una web i de correu, la presència a través d'una web, un blog o tots dos; aspectes a tenir en compte per vendre a internet; d'on treure les fotos; o el Youtube i el vídeo màrqueting.

El taller tindrà una durada de 8 hores i es farà el 9, 14 i 16 d'octubre de 10 a 12.40 h. Les sessions són a càrrec d'Emili Rodríguez, de Coaching Tecnológico, expert en noves tecnologies, coaching i xarxes socials, consultor i formador.