Aigua de Rigat interromprà el servei d'aigua a Igualada la nit de divendres a dissabte per tal de reparar una avaria a la xarxa pública de la ciutat. La interrupció del subministrament començarà a les 12 de la nit d'avui divendres i acabarà a les 6 del matí de demà, dissabte.

Aigua de Rigat ha explicat que el dia 16, dimecres, la companyia d'aigua va rebre la comunicació per mitjà de l'empresa constructora que fa les obres d'urbanització al carrer Alemanya que hi havia una avaria en aquesta canonada. Un cop feta la inspecció i discriminació de les diferents canonades que transcorren per aquesta ubicació, es va determinar que l'avaria consistia en la pèrdua d'aigua a través d'una unió que no era estanca.

Per procedir a la reparació «és totalment necessari», segons explica l'empresa, que la canonada quedi buida d'aigua perquè els professionals puguin treballar amb tota seguretat. Aquesta actuació obligarà a interrompre el subministrament d'aigua a les zones següents de la capital de l'Anoia: Igualada Centre, Mercat de la Masuca, barri Sant Agustí, barri Sant Crist, el Rec, polígon industrial els Blanquers, Poble Sec i barri Montserrat. Hi haurà fluctuacions de pressió a Vilanova.