L'Ajuntament d'Òdena ha volgut deixar clar als veïns del municipi que si el Pla Director Urbanístic d'Activitat Econòmica de la Conca d'Òdena acaba preveient un polígon a la zona de l'aeròdrom aquest quedaria "allunyat" dels habitatges. Després que el consistori de Vilanova del Camí es mostrés contrari a oferir els terrenys de Can Titó, l'Ajuntament d'Òdena, a través d'un comunicat, ha explicat que s'està estudiant la possibilitat que es faci prop de l'aeròdrom però amb limitacions. D'una banda, afirmen que es protegirà el creixement residencial del nucli de Pla d'Òdena cap a l'autovia A2, i que, en cas que es fes al voltant de la pista de l'aeròdrom, quedaria allunyat de les zones d'habitatges del pla d'Òdena.

Des de l'Ajuntament han ressaltat que el projecte es troba en una fase inicial i que es farà només si hi ha "una demanda real". Expliquen que es prioritzaria la instal·lació d'indústries "que aportin un alt valor afegit" i generin "llocs de treball de qualitat vinculats a un tipus d'activitat lligada a l'aeronàutica i noves tecnologies".

Si s'acaba fent, afegeixen, es desenvoluparà "per fases, no urbanitzant tota la zona de cop, i amb un creixement sostenible, respectant l'entorn natural, protegint el Pla d'Oranies i els camins i les zones de passeig existents a Òdena".

Cal recordar que el Pla Director Urbanístic d'Activitat Econòmica de la Conca d'Òdena s'està sotmetent a debat amb el territori. Inicialment preveia urbanitzar la zona de Can Morera, a Òdena, una proposta que el consistori, a través d'una moció aprovada en el ple, va rebutjar.